Prijavite se na preverjanje in potrjevanje NPK maser/maserka

Po dogovoru
Gerbičeva ulica 51a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
590,00 €
Cena velja za 52-urni program. Za kandidate, ki ne izpolnjujejo vpisnega pogoja, znaša šolnina 960,00 EUR.
Vrsta izobraževanja
Šola / NPK

Maser izvaja masažo, ki sprošča, krepi telo in duha ter povečuje psihofizično zmogljivost. Masaža je najbolj naravna oblika zdravljenja. Tisočletja se je razvijala in odkrivala nove poti k zdravju ter dobremu počutju. Prvi kontakt izpostavimo preko kože, zato je razumevanje anatomije in fiziologije kože ter drugih sistemov človeškega telesa nujno potrebno. Pomembna je kvaliteta dotika in osebne značilnosti maserja. Maser se lahko zaposli v masažnih, kozmetičnih salonih, zdraviliščih ter salonih lepote, zdravja in dobrega počutja.

Posebni pogoji za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije maser/maserka:

 Posebni pogoji za pridobitev tega poklica so znanja anatomije in fiziologije, higiene, zdravstvene vzgoje ter komunikacije, ki so določena v verificiranih srednješolskih strokovnih ali študijskih programih na področju zdravstva, kozmetike, farmacije in športa. Če te pogoje izpolnjujete, se vpišete v program, ki pri nas obsega 52 ur. Program traja približno dva meseca in poteka 1 do 2x- tedensko, med tednom popoldne ali ob sobotah dopoldan. Če ne izpolnjujete vpisnih pogojev, je za vas ustrezen daljši program, ki traja približno tri do štiri mesece in poteka med tednom popoldan, lahko tudi kakšno soboto dopoldan. Program obsega 104 pedagoške ure vaj iz masaže in predavanj iz predmetov: o Anatomija in fiziologija o Higiena o Zdravstvena vzgoja o Komunikacija.

Predstavitev programa:

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK maser/maserka, s poudarkom na praktičnem delu programa. V teoretičnem delu programa boste spoznali vse o zgodovini masaže, vrstah masaže, učinkih in delovanju masaže, pravilni pripravi na masažo, indikacije, kontraindikacije.. Vsebine praktičnega pouka: o Masažne tehnike (površinsko in globoko gladenje, gnetenje, tehnika tresenja, udarjanja, utiranja); o Masaža spodnjega uda; o Masaža dekolteja, trebuha, hrbta; o Masaža obraza in lasišča; o Masaža vratnega predela.

Program bo vodila Janja Klobasa, dipl. kozmetičarka, ki je diplomirala na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, kjer je svoje znanje masaže pri študiju kozmetike nadgradila pri izbirnih predmetih Posebne masažne tehnike (ta predmet vključuje: Lomi-Lomi masaža, masaža starostnikov, dojenčkov, športnikov, itd.), Refleksna masaža stopal in dlani ter Limfna drenaža. V svoji diplomi je proučevala znanstvene dokaze o učinkih masaže. Po opravljeni diplomi na Visoki šoli za storitve se je vpisala na Zdravstveno fakulteto v Ljubljani, kjer zaključuje študij fizioterapije.

Šolnina

  • Za kandidate, ki izpolnjujejo vpisni pogoj in se vpišejo v 52-urni program, znaša šolnina 590,00 EUR
  • Za kandidate, ki ne izpolnjujejo vpisnega pogoja, pa znaša šolnina 960,00 EUR. Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja: vaje, predavanja, interne izpite, izdajo potrdil, gradivo, delovni material.

V šolnino je vštet tudi DDV. Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih. Usposabljanje zaključite s preverjanjem in potrjevanjem znanja, ki ga opravljate pred državno izpitno komisijo na Zavodu AI. Pridobite javno veljavni certifikat za poklic maser/maserka. 

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Zavod AI, Cesta na Brdo 69, Ljubljana; 051 380 453 ali 01/252 81 61, www.zai.si, info@zai.si

Prijavite se na preverjanje in potrjevanje NPK maser/maserka

Po dogovoru
590,00 €
Cena velja za 52-urni program. Za kandidate, ki ne izpolnjujejo vpisnega pogoja, znaša šolnina 960,00 EUR.