ŠOLA ZA MANIKERKE IN PEDIKERKE

Mani & pedi
Všečki (0)
Po dogovoru
Pirnikova ulica, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
Poglej na zemljevid
1,00 €
Vrsta izobraževanja
Šola / NPK

Akademija Studio Lepota

Akademija Studio Lepota iz Slovenske Bistrice se že vrsto let v svoji Šoli za manikerke in pedikerke ukvarja s sistematičnim izobraževanjem in usposabljanjem manikerk in pedikerk za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije, sledimo trendom nohtne industrije, ki narekujejo usposobljenost manikerk v Nail Artu, prav tako prirejamo tečaje depilacije, delavnice, na katerih se udeleženke natančno seznanijo z uporabo določenega izdelka, intenzivne treninge idr.

Udeleženke tečajev kot prednost Šole za manikerke in pedikerke poudarjajo predvsem zadostno količino učinkovitih praktičnih vaj, kar je za obvladanje veščin najbolj pomembno.

Šola za manikerke in pedikerke je kot najvišje priznanje za svoje dosedanje izobraževalno delo večkrat prejela laskavi naziv za Najboljšega edukatorja Hand & Nail Harmony. To dokazuje, da je kakovost dela Šole za manikerke in pedikerke prepoznana tudi v tujini. 

Izvajamo svetovanja in priprave v postopku pridobivanja NPK MANIKER-KA in PEDIKER/KA, kandidatke usposabljamo in izobražujemo za pridobitev kvalifikacije in ker smo vpisani tudi v register izvajalcev za preverjanje in potrjevanje Nacionalne poklicne kvalifikacije MANIKER/KA in NPK PEDIKER/KA, lahko kandidati pri nas opravijo tudi končni preizkus znanja. Izobraževanja za NPK prirejamo večkrat na leto.