Take ponudbe za pedikerski stol še niste videli!

Kozmetika
Všečki (0)

Koliko je star vaš pedikerski stol? Se še dobro drži?

Razmišljate, ali se vam nakup novega pedikerskega stola splača, ali bi rajši obnovili svoj stari pedikerski stol in ga uporabljali še nekaj mesecev? Ste razmišljali o dragi menjavi usnja ali o nakupu nove prevleke, da bi skrili napake na vašem stolu? Končna odločitev je seveda popolnoma vaša in razumemo, da ni lahka.

Skupaj lahko težavo rešimo! Za vas imamo ponudbo, kakršno vam bomo ponudili prvič. Takoj boste prihranili 1000€ in še pridobili vso moderno opremo, ki vam jo bodo zavidali.

Vrhunski pedikerski stol Miha, pri katerem vam brezplačno dodamo vso sodobno dodatno opremo:

  • Gretje,
  • spominska pena,
  • spominska mesta,
  • nožni daljinec,
  • LED ambientna osvetljava,
  • ledvena podpora,

+ brezplačen ergonomski delovni stol. Vse na zalogi in dobavljivo takoj.

S pomočjo 4 motorjev in stranskega daljinca na obeh straneh lahko prilagajate višino pedikerskega stola, naslon za hrbet (možen je popolnoma ležeč položaj za lepotne tretmaje), naslon za noge in naklon sedalnega dela. Ročno pa lahko prilagodite še dolžino naslona za noge in višino naslona za glavo.

Se vam zdi ponudba idealna za vas, ne veste pa, kaj bi storili s starim pedikerskim stolom? Naj vas pomirimo - ko vam pripeljemo novi pedikerski stol, vam po dogovoru starega brezplačno odpeljemo, tako vam ni potrebno skrbeti, kam z njim.

Lepo povabljeni na informativni ogled pedikerskega stola Miha s štirimi motorji v naš prodajno-razstavni salon v Trebnjem. Ponudba traja do nedelje, 14.10.2018.

Povejte nam, kdaj bi se oglasili in rezervirali si bomo čas posebej za vas, vaše želje in vprašanja. Pokličite nas na 051 883 444 ali nam pišite na prodaja@art-kozmetika.com.

O pedikerskem stolu pa si lahko še več preberete TUKAJ >>