TEMELJNA ZNANJA ZA PRAKTIČNO IZVAJANJE PEDIKURE

Mani & pedi
Všečki (0)
31. marec 2020
09:00 - 13:00
Tržaška 32, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
150,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Izpopolnjevanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate s pedikuro in želite osvežiti in poglobiti temeljna znanja iz anatomije noge, kože in nohtov na nogah, potrebna za bolj kakovostno praktično izvajanje pedikure ter lažje nadgrajevanje znanj o bolezenskih in nebolezenskih spremembah nog, kar je pomembno za kakovostno pedikuro zahtevnejših problemov. 

Tako se bomo na tečaju denimo naučili, zakaj se nohtna plošča cepi vedno samo na dve plasti; da je proniranim stopalom zaradi porušenih stopalih lokov pogosto pridružena deformacija hallux valgus; da se bolečine na stopalih pojavljajo iz različnih vzrokov, ne samo zaradi kurjih očes; da zaradi drugačne strukture ni vedno smiselno uporabljati istih izdelkov za nego kože stopal in nego nohtov ter mnoge druge uporabne teoretične osnove, ki vam bodo v pomoč pri praktičnem delu! 

Na koncu izpopolnjevanja se lahko odločite tudi za opravljanje izpita in pridobite certifikat VIST. 

Tečaj bo izvedla diplomirana kozmetičarka Gaja Udovič, strokovnjakinja za pedikuro, zaposlena v pedikerskem salonu Sanoped in na Oddelku za kozmetiko VIST.

Podrobnosti in prijavnico najdete na https://vist.si/izpopolnjevanja/kozmetika/tecaj/temeljna-znanja-za-prakticno-izvajanje-pedikure, sicer pa nas lahko kontaktirate in se prijavite na št. 01 283 1700 ali na kozmetika@vist.si. 

Cene:

Teoretični izpit in certifikat VIST o opravljenem izpitu (neobvezno): 30 EUR + DDV 

Vabimo vas k čimprejšnji prijavi in vas lepo pozdravljamo! 

Ekipa Oddelka za kozmetiko VIST

Organizator je VIST – Visoka šola za storitve v Ljubljani 

Prenesite si datoteko

TEMELJNA ZNANJA ZA PRAKTIČNO IZVAJANJE PEDIKURE

31. marec, 2020
09:00 - 13:00
150,00 €