Temeljna znanja za praktično izvajanje pedikure

17. december 2020
09:00 - 12:00
150,00 €
plus ddv
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Po izredno uspešnih dveh izvedbah tečaja na daljavo (on-line) v pomladanskem obdobju, smo se odločili tečaj ponoviti in vam s tem omogočiti, da boste še bolj usposobljeni in konkurenčni!

Tečaj bo izveden v živo preko spleta 17. 12. 2020 od 9.-13. ure. Gradivo in navodilo za vzpostavitev povezave vam bomo vnaprej poslali po e-pošti in vam pri vzpostavitvi povezave tudi pomagali. 

Izpopolnjevanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate s pedikuro in želite osvežiti in poglobiti temeljna znanja iz anatomije noge, kože in nohtov na nogah, potrebna za bolj kakovostno praktično izvajanje pedikure ter lažje nadgrajevanje znanj o bolezenskih in nebolezenskih spremembah nog, kar je pomembno za kakovostno pedikuro zahtevnejših problemov. 

Tako se bomo, denimo, naučili, zakaj se nohtna plošča cepi vedno samo na dve plasti; da je proniranim stopalom zaradi porušenih stopalih lokov pogosto pridružena deformacija hallux valgus; da se bolečine na stopalih pojavljajo iz različnih vzrokov, ne samo zaradi kurjih očes; da zaradi drugačne strukture ni vedno smiselno uporabljati istih izdelkov za nego kože stopal in nego nohtov ter mnoge druge uporabne teoretične osnove, ki vam bodo v pomoč pri praktičnem delu! 

Na koncu izpopolnjevanja se lahko odločite tudi za opravljanje izpita in pridobite certifikat VIST. Izpit bo izveden naknadno, ko bodo zdravstvene razmere v državi to omogočale, ali na daljavo. 

Tečaj bo izvedla diplomirana kozmetičarka Gaja Udovič, strokovnjakinja za pedikuro, zaposlena na Oddelku za kozmetiko VIST. Za prvi dve izvedbi tega tečaja na daljavo je prejela same odlične ocene! 

Podrobnosti in prijavnico najdete na https://vist.si/izpopolnjevanja/kozmetika/tecaj/temeljna-znanja-za-prakticno-izvajanje-pedikure, sicer pa nas lahko kontaktirate in se prijavite na št. 01 283 1700 ali na kozmetika@vist.si. 

Cene:

Teoretični izpit in certifikat VIST o opravljenem izpitu (neobvezno): 30 EUR + DDV 

Izkoristite čas #ostanidoma za izpopolnjevanje na daljavo, da boste po krizi zaradi koronavirusa še bolj usposobljeni in konkurenčni!

Vabimo vas k čimprejšnji prijavi in vas lepo pozdravljamo!
Ekipa Oddelka za kozmetiko VIST

Temeljna znanja za praktično izvajanje pedikure

17. december, 2020
09:00 - 12:00
150,00 €
plus ddv