Thalion programi za strokovno šolanje

Kozmetika
Všečki (0)
2. april, 2017
13:58 - 00:00
Vrsta izobraževanja
Predstavitev / brezplačno

Podjetje BUKI d.o.o, zastopnik profesionalne THALION kozmetike v Sloveniji, je 5. marca 2016 organiziralo strokovno šolanje THALION programov za nego obraza in telesa.

Vse udeleženke šolanja so z zanimanjem spremljale predstavitev. Predstavljeni so bili 4 različni programi. Posebej so bile navdušene nad izjemno učinkovitim novim anticelulitnim programom za katerega so v THALION laboratorijih razvili povsem nov - patentiran proizvod CELLU CONTROL.

Udeleženke šolanja so tudi same praktično izvajale programe, pri čemer so bile zelo zadovoljne nad proizvodi, ki imajo prijetno teksturo, nežen vonj in so visoko kvalitetni.

Zaradi velikega zanimanja za strokovna šolanja THALION programov nege obraza in telesa je razpisan nov termin, ki bo 2. aprila 2016.

Direktorica podjetja BUKI d.o.o., Silva Glavan Bukovinski prisega na visoko strokovno izvedbo šolanja z individualnim pristopom, zato je število udeleženk omejeno na manjšo skupino. Prijaviti se je potrebno pravočasno, saj se prosta mesta hitro polnijo.

Thalion programi za strokovno šolanje

2. april, 2017
13:58 - 00:00