Buki d.o.o.

Zupančičeva cesta 31, 1290 Grosuplje 041 695 580 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Novice uporabnika Več

Seminar Thalion kozmetike, ki črpa moč iz morskih globin

Reportaže & intervjuji

Ga. Silva Glavan je izvrstno predstavila kozmetiko Thalion kozmetičarkam. Polna dvorana kozmetičark je triurno... Preberi več

Kozmetika Thalion je odprla vrata kozmetičarkam

Kozmetika Thalion je odprla vrata kozmetičarkam

Kozmetika

Izobraževanja uporabnika Več

Pomladanski seminar kozmetike Thalion

Pomladanski seminar kozmetike Thalion

Kozmetika
11. marec, 2017 ob 09:00 Osrednjeslovenska regija

Datum: 11. marec, 2017 ob 09:00 Preberi več

Thalion seminar uspešnega poslovanja
Uspešna kozmetičarka in zadovoljne stranke
4. avgust, 2017 ob 10:00 Osrednjeslovenska regija
Thalion programi za strokovno šolanje
2. april, 2017 ob 13:58 Osrednjeslovenska regija

O uporabniku

Znamke: Thalion, Klapp


Nudimo celovito podporo vsem našim partnerskim salonom. Redna izobraževanja, strokovna srečanja in še veliko več. 

Thalion - unikatna filozofija lepote z navdihom iz morske narave

Kozmetični izdelki THALION združujejo učinkovitost, zadovoljstvo, varnost in inovativnost morske kozmetike. Na razgibani bretanski obali Francije v Ironskem morju Thalionovi laboratoriji že 6 desetletij po skrbnem izboru nabirajo najbogatejše in visoko kvalitetne morske alge. Zaradi posebne lege, drugačnih klimatskih razmer in izjemnega bogastva najkvalitetnejših alg je bilo to geografsko področje priznano kot prvi naravni morski rezervat v Evropi. Od leta 2007 je pod UNESCO kontrolo.

Morska voda in morske alge so v odlični harmoniji z našo kožo. Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo ozmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo s kisikom v celici. To dinamično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikrohranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine.
THALION laboratoriji so v osrčju narave, morja in morskih alg. Z realno zavezanostjo naravi in spoštovanjem bioloških raznovrstnosti sodijo v svetovni vrh proizvajalcev morske kozmetike. Natančne metode nabiranja in upoštevanje vseh naravnih sprememb so v popolni harmoniji z naravo in sprejetim etičnim kodeksom. Strogo upoštevanje vseh pravil uspešno vodi k ohranjanju stabilnega ekosistema.

Močni morski tokovi in visoke plime v osrčju Bretanije ustvarjajo idealne pogoje za razvoj in rast najkvalitetnejših vrst morskih alg. Morski ekosistem je občutljivo ravnovesje. THALION kozmetika si prizadeva za trajnostni razvoj in razumno koristi bogastvo morja in morskih alg. Močni morski tokovi in visoke plime v osrčju Bretanije ustvarjajo idealne pogoje za razvoj in rast najkvalitetnejših vrst morskih alg. Morski ekosistem je občutljivo ravnovesje.
Tako lahko povemo, da THALION ustvarja unikatno filozofijo lepote z navdihom morske narave. Ustvarja lepotne kreacije iz morskih rastlin.

KLAPP - Luksuzna kozmetka

 Luksuzni programi kozmetike KLAPP delujejo izjemno sproščujoče in zaradi bogatih hranilnih sestavin ter čistega 24 karatnega zlata tudi vidno upočasnijo staranje kože. Moč zlata krepi kožo in organizem ter polepša vaš vsakdanjik. Občutno izboljša notranje počutje in vzpostavi ravnovesje v telesu. Organizmu dodajo energijo in moč ter ga ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja. Za kožo predstavlja temeljni antioksidant, jo varuje pred staranjem in pred učinki prostih radikalov. Izloča odvečne snovi in poviša delež kisika v koži.