Seminar Thalion kozmetike, ki črpa moč iz morskih globin

Reportaže & intervjuji
Všečki (0)

Ga. Silva Glavan je izvrstno predstavila kozmetiko Thalion kozmetičarkam. Polna dvorana kozmetičark je triurno predavanje spremljala z velikim zanimanjem.
Kozmetika Thalion je francoska kozmetika, z laboratorijem na razgibani bretanski obali Francije. Na slovenskem trgu je nova kozmetika. Značilnost kozmetike je, da črpa moč iz morskih koral in morskih alg. Morska voda in morske alge so v odlični harmoniji z našo kožo. Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo ozmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo s kisikom v celici. To dinamično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikrohranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine. 

 Kozmetična hiša Thalion upošteva izredno visoke etične kodekse za končne uporabnike kozmetike kot tudi za ohranjanje stabilnega ekosistema.

Na delavnici so udeleženke lahko tudi preizkusile kratko nego obraza in anticelulitno nego telesa.

Zaradi izjemnega zanimanja, se je podjetje BUKI odločilo, da bodo delavnico ponovili v mesecu marcu. Rezervirajte si svoj termin.

Proizvodi THALION odgovarjajo vsem predpisom in merilom v EU ter Sloveniji o ustreznosti proizvodov ( brez parabenov, brez GMO, brez živalskih sestavin in poskusov na živalih…).