Trajno odstranjevanje dlačic z IPL - SHR metodo

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: ART-PE
Oznake: arte-pe, nega obraza, nega telesa

IPL - SHR laser je najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlak. Trajna depilacija z IPL-SHR laserjem je izredno hitra, neboleča in primerna za vse tipe kože.  IPL-SHR laser je zaradi velike moči prodora do korenine dlačice, poznan kot zlati standard za odstranjevanje dlak. V podjetju ART-PE, kjer tudi prodajamo visokokvalitetne kozmetične in medicinske naprave, izvajamo tretmaje z laserjem izrednih sposobnosti. Kot se vedno potrudimo za naše stranke, smo vam tudi tokrat zagotovili najsodobnejši IPL - SHR laser. Novost je SHR metoda (super hair removal), ki pomeni hitro metodo, ki je do petkrat hitrejša od klasične IPL metode, bolj varna in bistveno bolj učinkovita. Ta tehnologija se imenuje tudi “In Motion” tehnologija.

Predeli:

·            brčice + brada

·            obraz + zalisce

·            vrat spredaj

·            vrat zadaj

·            ramena

·            roka

·            pazduha

·            noga pod kolenom

·            noga nad kolenom

·            bikini mali ali velikibrazilski *

·            12 zapestje

·            nart oba

·            prsni koš

·            trebuh

·            hrbet zgornji del

·            hrbet ledveni del

·            zadnjica

KAVITACIJA - NEKIRURŠKA LIPOSUKCIJA

Kavitacija ali nekirurška liposukcija je tretma pri katerem preko aplikatorjev v telo prenašamo močno ultrazvočno valovanje, katero povzroči, da maščobne celice popokajo zaradi povzročenega podtlaka med njimi. Tretma kavitacije deluje na maščobne celice in jih s tem uniči, posledično je teh celic manj, obseg tretiranega predela pa manjši. Zaradi navedenega rečemo tretmaju tudi nekirurška liposukcija. Priporočeni čas do 45min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsakih 7 dni.

 RADIOFREKVENCA 

Radiofrekvenca je tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije povzročimo segrevanje globjih plasti kože. S tem posredno v koži obnovimo kolagenska vlakna in kožo pomladimo. Kako? Radiofrekvenca povzroča krčenje kolagenskih vlaken in hkrati stimulira celice, da le te pričnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Rezultat uspešne radiofrekvence je nato bolj napeta, gladka in mladostna koža na obrazu, vratu in podbradku. Prav tako se izboljša tudi sam tonus kože. Sami rezultati so delno opazni že takoj po samemu postopku, končni učinki te metode, pa so znani nekaj tednov po končanem tretmaju. Radiofrekvenca je primerna za vse, ki jih moti povešena koža na obrazu, saj zategne kritična območja, zgladi nekatere gube in poveča sijaj obraza. Radiofrekvenca je izredno uspešna pri anticelulitnih tretmajih.  Priporočeni čas do 30min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsake 3 dni.

IR - INFRARDEČA TERAPIJA 

Uporaba dolgih infrardečih žarkov je dokazana kot ena najbolj učinkovitih in varnih znanstvenih metod za hujšanje in oblikovanje telesa. Vsem življenjskim oblikam na svetu sevanje IR svetlobe aktivira celice in pospešuje metabolizem. IR ima funkcijo sevanja ali obsevanja in tako vplivanja na procese pod kožo, v mišicah, kosteh in drobovju, kar ima za posledico gretje in toplotno moksibustijo, ki lahko pospešita krvni obtok, aktivacijo celic in njihov metabolizem. To ugodno vpliva na zmanjšanje vnetij, acidoze, sterilizacijo, razpršitev krvne siltacije, celjenje ran, zdravljenje debelosti, izgubo telesne teže itd. Pri nas jo izvajamo v kombinaciji z drugimi tretmaji, predvsem pri oblikovanju telesa in protibolečinskih tretmajih. Priporočeni čas do 60min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsake 3 dni.

LIMFNA DRENAŽA 

Imate težave z razširjenimi kapilarami? Se sramujete in jezite nad svojim celulitom? Ali pa ste morda neuspešni pri zdravljenju problematične kože, se z običajnimi načini ne morete znebiti aken, pa če se še tako trudite? Odgovor na vaše dolgoletne težave je lahko limfna drenaža, ki poskrbi tudi za prijetno elastičnost vaše kože. Poslovite se od nosečnostnih strij ali tiste odvečne kože, ki je ostala, ko vam je z veliko truda končno uspelo shujšati. Dodajte tisto piko na i, ki vam manjka, da vaše lepo telo postane popolno in mladostno kot nekoč. Limfna drenaža je obvezen postopek po tretmaju kavitacije in lipolaserske liposukcije. Priporočeni čas do 60min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno enkrat na dan.

LIPOLASERSKA LIPOSUKCIJA 

Je najnaprednejša tehnologija, pri kateri delujemo z valovno dolžino 635 nm in 910 nm. S tem povzročimo, da se ovoj maščobne celice stopi s pomočjo energije, ki jo oddajajo sonde laserja. Tako imenovana laserska lipoliza je varnejša metoda za izgubo odvečnih centimetrov v primerjavi s tehnologijo kavitacije, ki na podoben način daje podobne rezultate. Terapija z lipolaserjem - „Lipo Laser” je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo namestimo in pritrdimo posebne laserske sonde, nato vklopimo napravo, stranka pa med tem počiva, bere, posluša glasbo ali gleda TV. Občuti prijetno toploto in nikakršnih neprijetnih zvokov ali bolečin. Priporočeni čas do 45min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsakih 7 dni.

BODYWRAPING 

Body wrapping je že vrsto let preverjena in učinkovita metoda ovijanja telesa, ki deluje nadvse uspešno proti celulitu in povešenemu veznemu tkivu. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva. Priporočeni čas do 60min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsakih 7 dni.

ENDODERMNA TERAPIJA | SHAPEART TRETMA 

+ VAKUM + RADIOFREKVENCA + IR LASER + MASAŽA Z VALJČKI = 60min

ShapeART je naprava s katero boste brez izjemnih dijet in brez izjemnega truda končno izgubili celulit, podočnjake, maščobne kolobarčke itd.

  1.  Infrardeči laser zmanjša nepravilnosti na koži, tako da jo segreva, RF pa prodre globoko v tkivo. Kombinacija obojega pa povečuje kroženje kisika v procesu intracelularne difuzije, kar je posledica segrevanja kože.

  2. Vakuum in posebno zasnovani valji privedejo do prodora RF celo 5-15 mm globoko v kožo. Hkrati pa vakuum in mehanični tretma tkiva z rolerjem obdeluje in razteza vlaknasto vezno tkivo, s čimer učinkovito razkraja podkožno maščobo in izrinjen kapilarni sistem, pospešuje limfno drenažo, spodbuja metabolizem in zmanjšuje oziroma krči predele z maščobo ter močno izboljša oblikovanost telesa.

  3. Tehnologija vakuumske manipulacije kože omogoča, da RF energija prodre v določen del nagubane kože, privede do boljšega učinka in pomeni večjo varnost, celo pri tretmaju zgornjih očesnih vek.

Priporočeni čas do 60min / tretma, izvajanje tretmaja maksimalno vsake 3 dni. 

 

Trajno odstranjevanje dlačic z IPL - SHR metodo

Pošlji sporočilo