Učbenik za uspešno poslovanje v kozmetični stroki

Kozmetika
Všečki (0)
19,40 €
Puntarjeva ulica 3 , 6000 Koper/Capodistria
Poglej na zemljevid

Po letih priprav smo le uspeli pripraviti učbenik, ki je posebno prilagojen prodaji v kozmetični dejavnosti. Dolgoletno delo  v prodaji in na področju izobraževanja je pokazalo potrebo po tovrstni tematiki, zato je vsebina izbrana in dokaj obsežna, koristna, razumljiva in predvsem učinkovita. Učbenik vključuje vse osnove, ki so potrebne za delo v prodajno kozmetični dejavnosti. Obogaten je z opisi izdelkov, razpredelnicami, skicami in fotografijami, ki nazorno prikazujejo postopke in uporabo različnih izdelkov, ki se nenehno prepletajo s prodajnimi postopki. Več o vsebini si lahko preberete v prilogi.

Učbenik priporočamo vsem, ki so kakorkoli povezani s prodajno kozmetično stroko, kajti predstavlja številne prednosti in znanja, ki so potrebna za uspešno delo. Uporabite ga lahko kot osnovo za novince v prodajno kozmetični praksi, kot praktično darilo ali za nadgradnjo znanja pri že zaposlenih.

Tiskamo ga izključno po naročilu. Najmanjše možno naročilo je 50 kosov.  Pri naročilu za več kot 100 kosov vam omogočamo celodnevni brezplačni seminar za neomejeno skupino slušateljev. 

Učbenik za uspešno poslovanje v kozmetični stroki

Pošlji sporočilo