Ugodni nakupi na EstradaShop.com

Mani & pedi
Všečki (0)

Opis

Znamka: Estrada Shop
Oznake: manikura, pedikura,

V EstradaShop.com smo pripravili nekaj zares ugodnih nakupov, ki jih ne gre zamuditi, če se z nohtnim stiliranjem ukvarjate profesionalno in želite za svoje stranke le vrhunske izdelke. Ob naročilu nad 60€ je dostava brezplačna.

Marathon, aparat za brušenje umetnih in geliranih nohtov
Tehnične lastnosti: 30.000 obratov/min, kontrola hitrosti, opcija levo/desno vrtenje. Ročni nastavek za hitro zaklepanje. Priloženo je tudi pedalo za menjavo hitrosti. Delo z aparatom Marathon je prijetno, saj je tih, ne trese in se ne pregreva tudi pri daljši uporabi.

Sesalec za prah & podstavek za roke
Sesalec ima 3 ventilatorje za prah, na drugi strani pa je mehko oblazinjen, kar omogoča, da roke vaše stranke med izdelavo nohtov prijetno počivajo. Eleganten in sodoben dizajn bo polepšal vsak delovni prostor. Je enostaven za čiščenje in razkuževanje.

LED UV žarnice
Nova generacija žarnic predstavlja pravo senzacijo. Primerna je za UV lučke in za UV gele, kakor tudi za LED gele. UV gel se pod to žarnico suši le 40 sekund, LED gel pa le 30 sekund, zato s to novo in posebno vrsto žarnic prihranite ogromno časa pri izdelavi umetnih nohtov. Žarnica deluje neverjetnih 10.000 ur (kar pomeni 416 dni). V bodoče vam za LED gele ne bo potrebno kupovati novih LED lučk, saj se pod temi UV LED žarnicami posuši čisto vsak gel. Žarnico z lahkoto namestite v vse vrste UV lučk, saj ima standardno bazo, ki je primerna za vse UV lučke.

Namizna delovna svetilka StiLED
Namizna svetilka za osvetljevanje delovnega prostora pri izdelavi umetnih geliranih nohtov. Je praktična in stilsko oblikovana. Ima možnost različnih stopenj osvetlitve delovnega prostora in je izjemno primerna za vse manikerje.

Kvalitetne pilice za umetne in gelirane nohte
Kvalitetna pila naj bo prva izbira vsake dobre nohtne stilistke! Ne predstavljajo velikega stroška, zato izbirajte le najbolj kakovostne izdelke, s katerimi boste lahko strankam nudili nivo, kot ga pričakujejo. V Estrada Studiu zato uporabljamo ene izmed (ali celo najboljše!) pile, ki jih priporočamo tudi vam. So fleksibilne, izjemno kvalitetne in primerne za različne načine razkuževanja. V ponudbi boste našli: pilice v obliki polmeseca, banana pile in blok pile.

Gel za sijaj, Perfect High Gloss
Gel z izredno visokim sijajem, ki se ga nanaša kot lak. Pod lučko se suši 120 sekund. Na koncu se ga obriše s cleanerjem. Lakiranje čez ta gel ni potrebno.