Vrhunski izdelki za nego rok in nohtov Manikira

Mani & pedi
Všečki (0)

Manikira, ki že vrsto let nudi svoje storitve v lepotilnih kotičkih po nakupovalnih centrih širom Slovenije, je razvilo novo linijo za nego rok in nohtov. Izdelki so na otip neverjetno nežni, istočasno pa nam nudijo neverjetno dobre rezultate. Vonji so prijetni in všečni in nas kaj hitro zasvojijo, zato imamo izdelke najraje vedno pri sebi.

Piling za roke in telo – redna uporaba pilinga za roke in telo poskrbi za luščenje odmrlih celic in s tem posledično za bolj enakomeren ten kože. Po uporabi pilinga je koža, mehka, gladka in pripravljena na nadaljno nego.

amak2

Vlažilni gel manikira, ki poleg  aloe vere, pantenola, keratina in esence vrtnice, vsebuje tudo visoko vsebnost hialuronske kisline, ki nohtu in kožici daje prožnost in vlažnost.

amak6

Podlak – ščiti nohte pred barvnim lakom ter preprečuje rumene nohte, ki so posledica močnih pigmentov barvnih lakov

amak4

Nadlak – ščiti barvne lake in podaljšuje obstojnost permanentnih lakov. Nohtu da sijoč  moker videz (wet look), ki je letos še posebej moden.

amak3

Steklena pilica – proizvod, ki je obvezna oprema vsake ženske torbice. Primerna je za krjašanje naravnih nohtov in nohtov ki so nalakirani s permanentnimi laki. Je zelo nežna, vendar učinkovita. Z  njo lahko nohte pilimo v obe smeri in pri tem noht ni nazobčen (hrapav, scefran), ima dolgo življenjsko dobo. Čisti se jo pod tekočo vodo, kar omogoča da pilica ostaja ves čas čista in pripravljena na ponovno uporabo-

amak5

-          Krema za roke – roke so prav tako kot obraz ves čas izpostavljenje kopici dejavnikov. Sončni žarki kožo predčasno postarajo, ji povzročijo starostne pege ter jo izsušijo. Zato je poleti priporočljivo, da kožo rok redno vlažite s kremami namenjenimi negi rok, za poleti izberite lažje vlažilne strukture, ki se hitro vpijajo in ne obtežijo rok (mi vam priporočamo Manikira kakavovo kremo za roke), če je možno naj kreme vsebujejo zaščitni faktor (med izdelki na naših enotah je to krema za roke iz SOL linije).

 amak1

Vrhunski izdelki za nego rok in nohtov Manikira

Pošlji sporočilo