Večna mladost? Da, prosim!

Kozmetika
Všečki (0)

Hifu je usmerjen intenziven ultrazvok, ki sproži tvorbo novega, mladega kolagena, stari kolagen pa se prične obnavljati. Primeren je za celotno telo in hkrati vse predele, kjer kirurška operacija ne pride v poštev ali nasploh za ljudi, ki bi radi hitre, neboleče rezultate brez misli na bolečo operacijo. Na primer, lifting celega obraza ali samo željeni delček obraza, hrbet, komolce, predel nad vekami, dlani, brado ali podbradek, hkrati pa ga lahko uporabimo tudi za razbijanje celulita. Rezultati so vidni že takoj naslednji dan, vendar se kažejo še po 2-4 mesecih, ker se kolagen tvori po terapiji še nekaj časa. Učinek takojšnega liftinga lahko drži tudi par let, če kožo tudi sami doma ustrezno negujemo. Mlajši izgled, mlajše počutje, takoj na dosegu roke.

Hifu (High-intensity focused ultrasound) deluje na globinsko tkivo, zato zgornjega sloja kože ne poškodujemo. Po terapiji ne rabimo počivati, ampak se lahko že takoj isti dan vrnemo na delo, prisotna je le rahla rdečica. Pri ljudeh s občutljivo kožo je mogoča tudi blaga oteklina, ki pa izgine v parih dneh.

 

Pri tretmaju Hifu se naredi segrevanje podkožnega tkiva na visoko temperaturo, ki povzroči nastavek novih, mladih kolagenskih vlaken, kar se pokaže v takojšni napetosti in učvrstitvi naše kože. Koža je po terapiji mehkejša, gladka in čvrsta, gubice pa so manj globoke in vidne. Telo vam tako le z malce pomoči takoj izbriše nekaj let in s tem procesom nadaljuje še par mesecev, kaj bi si sploh lahko želeli boljšega? Naj telo dela z vami, ne proti vam.