Vsa kozmetična oprema na enem mestu

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: ART-PE
Materiali / Sestavine: kozmetična oprema
Oznake: kozmetična oprema

ART-KOZMETIKA je biser uspešnega podjetja ART-PE, ki je na našem trgu konstantno prisoten že od leta 2003. Smo največji in hkrati najugodnejši ponudnik celotnega spektra frizerske in kozmetične opreme v Sloveniji. V želji predstaviti še več ljudem kakovost in zadovoljnost po ugodnih cenah, imamo tudi tri lastne kozmetične in frizerske salone, kjer lahko na licu mesta predstavimo naše izdelke, za katerimi stojimo in garantiramo kvaliteto. Tisto, kar nas dela prepoznavne in boljše od drugih, je zagotovitev najbolj ugodnih cen glede na našo vrhunsko kvaliteto, ki vam jo ponujamo. Na voljo imamo tudi naš lasten servis in vozila, da zaokrožimo krog ponudbe in zadovoljstva, tako lahko s tem izvajamo predstavitve in dostave po celi Sloveniji in smo vam vedno na voljo za pomoč.

Če imate željo, da ste bolj opazni zaradi tega, ker kar žarite od zadovoljstva, vam lahko pomagamo pri naši Hiši lepote. Uredimo vam frizuro, vas razvajamo z nego telesa, poskrbimo za vaše zdravje, lepoto in dobro počutje. Naši sodelavci so skrbno izbrani, vsak je strokovnjak na svojem področju, kar je pomembno, da vam lahko ponudimo kvalitetne in strokovne storitve.

Mnoga tuja podjetja so nam že ponudila sodelovanje, vendar smo marsikaterega morali zavrniti, saj je Slovenija konec koncev mali trg. Izbiramo samo najboljše in se tega držimo 100%. 

Kozmetične storitve, frizerske storitve, kozmetična oprema, frizerska oprema, wellness, spa, kakovost 

Vsa kozmetična oprema na enem mestu

Pošlji sporočilo