Zadenite Vodno posteljo Taya - z nakupom v spletni trgovini ART-KOZMETIKA.COM!

Kozmetika
Všečki (0)

Opravite ugoden nakup kozmetične ali frizerske opreme, kozmetike ali potrošnega materiala in se potegujte za super nagrado - Vodno posteljo Taya!

Sodelujete lahko z vsakim nakupom v spletni trgovini www.art-kozmetika.com od 27.10.2017 do 28.12.2017, tako da na blagajni izberete opcijo: "Da, strinjam se s pogoji sodelovanja v nagradni igri za Vodno posteljo Taya."
V žrebu lahko sodelujete tudi, če opravite nakup v našem razstavno - prodajnem salonu ART-PE d.o.o., na Temeniški poti 6, 8210 Trebnje in izpolnite listič za sodelovanje v nagradni igri.
Torej več nakupov kot opravite, večja verjetnost je, da zadenete vodno posteljo :)

Vse vodne postelje Taya so vrhunsko izdelane, kar potrjuje tudi TUV certifikat. Izbirate pa lahko med različnimi dimenzijami in barvami. Odločite se lahko za vodno posteljo z enim ležiščem ali z dvema. 

Pri posteljah z dvema ležiščema si lahko sami zase nastavite temperaturo ležišča, ki vam ustreza, partner pa tisto, ki ustreza njemu. 
Nemška kvaliteta, moderna oblika in širok izbor dodatkov – to so vodne postelje Taya! 

Vodno posteljo lahko naročite tudi v naši spletni trgovini, ogledate pa si jo lahko tudi v našem razstavno-prodajnem salonu ART-PE v Trebnjem.

Ogled vodnih postelj Taya >>

Začnite z nakupovanjem v spletni trgovini ART KOZMETIKA >>