ECB, center za zdravje in lepoto, d.o.o.

Breznikova ulica 15, 1230 Domžale 031 867 888 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Izobraževanja uporabnika Več

Postanite mojster podaljševanja trepalnic

Makeup
Po dogovoru Osrednjeslovenska regija

Datum: Po dogovoru Preberi več

O uporabniku

Znamke: Juliana nails


JULIANA NAILS  je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki za oblikovanje nohtov, ki svetovnemu trgu ponuja rešitve. Podjetje se vsak dan trudi vzpostaviti višji nivo kvalitete in zadovoljiti končnega uporabnika. Zahtevne stranke narekujejo našo rast z vrhunskimi rezultati in njihovim zadovoljstvom.

Blagovna znamka Juliana Nails je bila ustanovljena leta 2001 pod vodstvom švicarskega podjetja. V svojem asortimanu imajo ogromno serijo gel in akril izdelkov, dodatkov in pripomočkov za urejanje nohtov in trepalic. 

V začetnem času je linijo izdelkov sestavljalo okoli 300 izdelkov, vendar se je paleta izdelkov večala iz leta v leto in jih sedaj vključuje približno 2200. Leta 2004 se je pričela distribucija tudi v Nemčiji. Po mnogih prodajnih mestih po Evropi je podjetje Heide Marie Heine prevzela blagovno znamko Juliana Nails pod svoje okrilje in jo vodi kvalitetno vse do danes.

Zelo nas veseli, da Vam lahko predstavimo našo novo linijo trepalnic "Juliana Lashes".

Zadnjih nekaj mesecev je bilo namenjenih temu, da Juliana Nails tim pregleda in preizkusi izdelke za trepalnice ter vam ponudi najboljšo kakovost in enostavnost uporabe. Linija izdelkov za trepalnice je v primerjavi s konkurenco najbolje testirana, je na visokem položaju v razponu asortimana Juliana Nails izdelkov, je visoke kvalitete in ima hkrati konkurenčne cene.

Medtem družba distribuira svojo blagovno znamko v Avstriji, Nemčiji, Švici, Franciji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni, Srbiji, na Madžarskem, Romuniji, Grčiji, Italiji, Cipru, Švedskem, Slovaškem in Turčiji. Druge države so že na seznamu. Da bi strankam ponudili večjo preglednost in bližino je Juliana Nails pričela oktobra 2010 s prvim centrom profesionalne nohtne kozmetike in poslovanja na Dunaju. Dejstvo je, da je znamka med kupci zelo dobro sprejeta in ocenjena zato se je Juliana Nails razširila v mnogo nakupovalnih centrov v tujini.

Juliana Nails se bo še vedno dolgoročno trudila vzpostaviti dobre odnose s strankami, razvijala nove in nove produkte ter poskrbela, da bodo izdelki na samem vrhu kvalitete in zadovoljstva med kupci. Vabljeni v slovensko podružnico Juliana Nails Slovenija. Po Parizu, Londonu, Berlinu, Zurrichu sedaj tudi v Ljubljani. V vseh večjih glavnih mestih po evropi so prisotni na elitnih nakupovalnih lokacijah s prodajalnami z bogatim prodajnim asortimentom blagovne znamke Juliana Nails. Prestižna blagovna znamka po izjemno dostopnih cenah. V kratkem jo pričakujemo tudi v ljubljanskem Cityparku.

S strokovno, kakovostno ponudbo, ki temelji na uporabi najnovejših tehnologij, zagotavljamo popolnost storitve. Storitve, ki jih nudimo v našem salonu:

 • Nega obraza
 • Diamantna mikrodermoabrazija
 • Pedikura
 • Depilacija
 • Manikura Juliana Nails
 • Podaljševanje trepalnic
 • Masaža
 • Oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills
 • Nekirurški lifting obraza z radiofrekvenco
 • Keratinsko vihanje trepalnic
 • itd..

Težimo k profesionalnosti in se trudimo zagotoviti maksimalen učinek tretmajev, zaradi česar se zadovoljne stranke ponovno vračajo k nam.

Izobraževanje
Individualni tečaj podaljševanja trepalnic- metoda 1 na 1
Nudimo vam individualni tečaj podaljševanja trepalnic Juliana Lashes, ki je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Po končanem izobraževanju prejme udeleženka certifikat o opravljenem tečaju