Semos d.o.o.

Opekarniška cesta 15A, 3000 Celje 031 726 814 Všečki (3)
Prijavljen od julij, 2017

Izobraževanja uporabnika Več

Delavnica Acoustic Wave Therapy - AWT

Derma / estetika
17. marec 2018, 09:00 do 13:00 Savinjska regija

Datum: 17. marec 2018, 09:00 do 13:00 Preberi več

Izdelki uporabnika Več

Odlična ponudba opreme za kozmetične salone

Odlična ponudba opreme za kozmetične salone

Kozmetika
Savinjska regija

Preberi več

Terapevtski učinek raztezanja hrbtenice
Savinjska regija
Cellactor SC1, terapija akustičnih valov
Savinjska regija

O uporabniku

Znamke: K-laser, Sensamove, Storz Medical, Kinetec, Inimove, Skanlab, Gbo, Gloreha, Inimove, Kinetec


K-Laser

K-Laser Cube je svetovna najbolj inovativna laserska terapija: Vključuje optimalne valovne dolžine z možnostjo izbire do 15 različnih kombinacij. Tehnologija ISP (Intense Super Pulse) omogoča, da je v tkivo konstantno vnešenadovolj velika količina energije. Izbiramo med frekevenco 1 do 20.000 Hz. Nižja frekvenca ima analgetični učinek, visoka frekvenca pa biostimulativen. K-Laser dinamična terapija uporablja številne frekvence za ustvarjanje analgezije, zmanjšanja vnetja, biostimulacije in antibakterijskega učinka. Terapija s K-Laserjem ima pozitiven biostimulativen učinek, ki deluje globinsko in izboljša regeneracijo ter pospeši celjenje tkiva.
Biološki učinki K-Laser terapije so hitrejše celjenje poškodovanega tkiva, protivvnetni in protibolečinski učinek, pospešuje metabolne procese, izboljšanje vaskularne aktivnosti, izboljšanje živčnega delovanja. Uporablja se na področju zdravljena v fizioterapiji, dermatologiji, podologiji, športni medicini, mehkotkivnih poškodbah.

Udarni valovi STORZ

ESWT (Extracorporeal shock wave therapy) zdravljenje z zvočnimi udarnimi valovi je sodoben, neinvaziven pristop obravnave bolečine in funkcionalne prizadetosti pacientov z degenerativnimi in kalcinirajočimi spremembami v tetivno - mišičnem sistemu.Terapija z udarnimi valovi pospešuje celjenje na principu samo-regeneracije. Spodbuja presnovo in poveča pretok krvi. Poškodovano tkivo se postopoma obnavlja in prihaja do zdravljenja
Učinke udarnih valov so v medicini prvotno uporabljali za razbijanje ledvičnih kamnov (ESWL - litotripter), v sodobnem času pa se je uporaba razširila na mišično in tetivno protibolečinsko terapijo. ESWT terapija z udarnimi valovi izboljša prekrvljenost tkiva ter spodbudi procese, ki preko normalizacije lokalnih pogojev omogočijo postopno obnovo prizadetega področja.

Raziskave v preteklih letih so pokazale, da udarni valovi, ki jih s terapevtsko sondo usmerimo v predel telesa stimulirajo:

 • nastanek mikroskopskih mehurčkov (kavitacije) v kalcinatu mišične ovojnice in s tem razpad kalcinata in zmanjšanje pritiska na kitni predel mišice
 • pretok krvi in limfe in metabolizem
 • prekomerno vzdraženje bolečinskih živčnih vlaken (zmanjšanje bolečine)
 • prepustnost celične membrane
 • proliferacijo matičnih celic, ki nadomeščajo stare celice
 • anti-bakterijski in protivnetni odziv
 • krepitev vezivnega tkiva
 • produkcijo rastnih faktorjev

Podjetje Samos ponuja tehnologijo inovatorja in pionirja na področju uporabe udarnih valov v medicini – STORZ MEDICAL. V ponudbi imamo tri aparata: DUOLITH SD1 »ULTRA«, MASTERPULS MP 100 »ULTRA«, MASTERPULS MP 50 »ULTRA«.

Podjetje

Semos d.o.o. izhaja iz podjetja Semos servis elektro - medicinske opreme, ki je bilo ustanovljeno leta 1995, takrat s ciljem izvajanja servisnih storitev. Leta 2004 pa smo se začeli ukvarjati s prodajo medicinskih pripomočkov in se v letu 2007 preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Podjetje SEMOS d.o.o. je vpisano v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov. Razlog da smo se odločili trgu ponuditi tudi prodajni program medicinske opreme je v tem, da smo hoteli stranki ponuditi kompletno ponudbo, od svetovanja pri nakupu, pomoč pri financiranju oziroma ureditev financiranja, ter kompleten servis po nakupu aparata oziroma medicinskega pripomočka, nato pa zagotovitev potrošnega materiala in rezervnih delov kateri so potrebni.

Kot podjetje, katero ima veliko izkušen na servisnem področju vemo da so stranke zelo razočarane kadar kupijo izdelek nato pa po garancijskem roku ne dobijo več rezervnih delov oziroma potrošnega materiala. Razlika našega podjetja od konkurence je v nudenju stranki kompletne storitve. Mi Vam zagotavljamo, da z našimi izdelki ne boste imeli z težav, ker prodajamo samo izdelke s katerimi imamo dolgoletne izkušnje s področja servisne dejavnosti.
Dolgoletne izkušnje in strokovnost na področju elektronike nam omogočajo, da lahko vaše naprave spet normalno delujejo.

Servisiramo vse vrste naprav za:

 • fizioterapijo
 • kozmetiko
 • estetiko
 • dermatologijo