C-life21

Kozmetika
Všečki (0)

Aparat C-life 21 deluje s tremi programi:

  • RADIOFREKVENCA Je neboleča terapija, ki temelji na oddajanju energije, katera razvija prijetno toploto v kožnem tkivu. Obstajata dva programa in sicer kapacitivna oz. monopolarna radiofrekvenca, ki deluje globlje, tudi v podkožju in je primerna za tretma na telesu ter odporna oz. biopolarna radiofrekvenca, ki je primerna za tretma na obrazu ima dober učinek v globini, ampak v primerjavi z monopolarno metodo, proizvaja ˝dvojno˝ segrevanje, kar pa pomeni da se prvotno proizvaja na tistih predelih kože, ki imajo nižjo odpornost na trenutni tok (dermis - usnjica) in nato je razširjena z kondukcijo na površine hypodermisa – podkožja.  
  • PH21 Je neagresivno in brez bolečinsko valovanje, ki pripelje celice telesa do električnega šoka pri nizki napetosti. Povečajo prepustnost kože za 80%. Izmenično pravokotno valovanje uporabljamo z določeno intenziteto za boljši prenos aktivnih snovi (90%) v globino do podkožnega tkiva, poveča tonus kože in mišični tonus. Makro pore so zmožne prenesti (v nižji nivo kože – podkožje) tudi velike molekule (kot je hialuronska kislina, kolagen, itd.), ki pa morajo biti polarne in neionizirane substance.  
  • MIKROVALOVANJA Je nizka moč toka, ki deluje na lokaliziran del, da stimulira proces celjenja, oziroma obnavljanja celic. Ko uporabljamo mikro-tok na koži, stimuliramo fazo vnetja (edem), tako da iz spodnjih plasti kože odvzamemo vodo, da ˝odplakne˝ npr. edem. (ga tako pozdravimo) Rezultat je pospeševanje množenja fibroblastov, torej celic, ki so odgovorne za sintetiko elastina in kolagena. Skozi ta mehanizem kolagen ne dodajamo z kozmetiko, ampak ga telo sam proizvede, kar pa pokaže takojšnje rezultate na zmanjševanju, oziroma krčenju gub. 

REZULTATI: 

Lifting efekt (gube in odvečna koža): je dosežena z kontrakcijo kolagena v različnih stopnjah globine. Segrevanje deluje direktno kolagen in povzroči koagulacijo: 30% vlaken postane krajših in zatečenih, z rezultatom preoblikovanja določenega dela. 

Oksidacija celic: že pri nizki stopnji RF, se pojavi efekt oksidacije, ki pospeši metabolizem z izboljšano učinkovito mikrocirkulacijo. 

Drenaža: zaradi odličnega efekta vaskularizacije, je možno dobiti odlične rezultate pri zastajanju, ki ga povzroča zadrževanje vode (-->aktivacija mikrocirkulacije). 

Hujšanje: biostimuliranje direktno vpliva na maščobne celice, s pomočjo uporabe izsuševanja in efekta oksidacije RF, lahko dobimo odlične rezultate na določenih ali razširjenih maščobnih celicah. 

Vazodilatacija in hipertermija: pospešitev prekrvavitve poviša zalogo celic celjenja, protivnetne in hranilne substance. Strije: bele, katere so težko odpravljive, ampak tretma izboljša teksturo kože in tako same strije postanejo bolj kompaktne – manj opazne. Najboljši rezultati nastanejo pri strijah, ki so sveže, rdeče in jih lahko odpravimo.  

http://www.21equipment.com/en/c-life-21/