LBB estetika d.o.o.

Ulica Milana Majcna 12, 1000 Ljubljana 030 404 110 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Novice uporabnika Več

Serenity salon lepote

Kaj vas v teh dneh najpogosteje sprašujejo vaše stranke?

Kozmetika

Verjamemo da so vprašanja: Kateri je najboljši postopek za odstranjevanje celulita? Ali pa: Jaz bi rada samo to tukaj... Preberi več

Nad maščobo z mrazom!

Kozmetika
Serenity salon lepote- samozavestno v bikinke

Serenity salon lepote - Samozavestno v bikinke

Kozmetika

Izobraževanja uporabnika Več

Brezplačna delavnica Cryo Lipolysis

Kozmetika
16. november, 2016 ob 09:30 Osrednjeslovenska regija

Datum: 16. november, 2016 ob 09:30 Preberi več

Izdelki uporabnika Več

Cryo21
Osrednjeslovenska regija

O uporabniku

Znamke: 21 Mila, Linea 21


Lepota je danes izbira. Je odločitev, da postanemo ali ostanemo takšni, kot si želimo. In na tem mestu vam pomagamo mi. V našem salonu z naravnimi in vašem telesu neškodljivimi terapijami, dosežemo lepo oblikovano telo in mladosten videz.

Oblikovanje telesa s Cryo 21

V salonu lepote Serenity izvajamo kriolipolizo in krioterapijo, s katero na povsem naraven način oblikujemo telo. Trdovratna maščoba in celulit postanejo preteklost, koža pa ponovno čvrsta in napeta in samozavest postane ponovno vaša spremljevalka. Kriolipoliza ali proces zamrznitve maščob: je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši naraven postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Nudimo tudi terapije za obraz in odpravo ohlapne kože po hujšanju z napredno tehnologijo C-life 21, s katero preprečimo staranje kože, dosežemo lifting efekt na naraven način in izboljšamo oksidacijo kožnih celic. Koža po terapiji je vidno pomlajena in zdrava.

Za dodatno izboljšanje terapije se poslužujemo še elektro-stimulacije, ki telesu povrne čvrstost in napetost ter Cromo terapijo, ki pomaga pri vzpostavitvi telesnega ravnovesja z uporabo elektromagnetnih vibracijskih valov.Za dosego najboljših rezultatov vam sestavimo tudi individualni pakt hujšanja oz. oblikovanja telesa.