Serenity salon lepote - Samozavestno v bikinke

Kozmetika
Všečki (0)

Topli poletni dnevi kličejo po kratkih in lahkotnih oblačilih ter miniaturnih bikinijih, nas pa vse skupaj navdaja z neprijetnim občutkom, saj bi z veseljem izgubili še kakšen kilogram in se znebili tistih neprivlačnih maščobnih oblog, ki se vedno pojavijo tam, kjer bi si najmanj želeli. No, takšni so bili naši občutki, dokler nismo izvedeli za cryoterapijo.

S starostjo, nepravilno prehrano, nosečnostjo in hitrim življenjskim slogom se vse bolj oddaljujemo od želene postave. Da bi se ponovno počutile dobro v svoji koži, so v lepotnem salonu Serenity pripravili program s posebnimi terapijami, ki pomagajo izgubljati odvečno maščobo točno tam, kjer si želimo. Ena izmed najnaprednejših je vsekakor Cryo 21, s katero na popolnoma naraven način oblikujemo telo. Trdovratna maščoba in celulit postaneta preteklost, koža pa ponovno čvrsta in napeta in samozavest je ponovno naša spremljevalka.

Cryoterapija ni tako zapleten postopek, kot se zdi na prvi pogled. Gre namreč za proces zamrznitve maščob, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo, oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Cryo 21 je trenutno najnovejši naravni postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje. In to brez negativnih vplivov na naše zdravje.

Poleg izgube odvečnih maščob in oblikovanja telesa se s cryoterapijo odstranjuje tudi lokalni celulit in učvrsti povešena koža. Postopek velja tudi za najboljši tretma za odpravljanje gub in mladosten izgled, saj s hlajenjem dermisa stimulira celice kože, da pospešeno izločajo vlakna elastina in kolagena ter hialuronske kisline, s tem pa izboljšujejo samo čvrstost kože. Bi si sploh lahko želeli več?