Kaj vas v teh dneh najpogosteje sprašujejo vaše stranke?

Kozmetika
Všečki (0)

Verjamemo da so vprašanja: Kateri je najboljši postopek za odstranjevanje celulita? Ali pa: Jaz bi rada samo to tukaj odstranila. Kako lahko odpravim te ti. Jahalne hlače? Pa npr. Joj! Ta 2 cm mi visita čez pas! Kaj naj naredim? To so vprašanja, ki se pojavljajo skozi celo leto ampak v tem obdobju so pravi hit. In vaš odgovor?

Ste že slišali za najučinkovitejši NARAVEN postopek za odstranjevanje maščobe?

Cryolipolysis

Kaj je Cryolipolysis oz. kriolipoliza?

Kriolipoliza ali proces zamrznitve maščob: je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši naraven postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Adipociti ali maščobne celice so občutljive na mraz, ko jih ohladimo začnejo s procesom razpadanja. Ta proces se imenuje apoptoza ali programirana celična smrt. S tem procesom se začne razgradnja celice, ta razpade na z membrano obdane fragmente ali apoptotska telesa, ki jih odstranijo bele krvničke ali sosednje celice, zato ne pride do vnetne reakcije. 50% odstranjene maščobe izločimo skozi jetra, prebavni tak in skozi limfni sistem v petnajstih oziroma dvajsetih dneh. Zaradi tega razloga lahko opravimo en tretma na 15 dni, saj tako damo dovolj časa telesu da izloči vso vsebino. Ostalih 50% ostane v območju maščobne celice in se spoji z makrofagi, to so bele krvničke. Zaradi tega lahko tretma opravijo tudi bolniki diabetiki, ter osebe s spodbujevalcem, saj gre za povsem naraven proces, ki ne obremeni organizma s strupenimi toksini in ostalimi nevarnimi snovmi. Takšna celična smrt je povsem običajna in potrebna za normalen potek mnogih procesov.

prej in po 2 terapijah program maščoba in 2 terapiji program učvrstitev 

Sedaj se pa pojavi vprašanje: S katero napravo izvajamo cryolipolysis?

Cryo21

Ime je dobila iz grške besede kryo, kar pomeni led, mraz. Cryo 21 je torej celoten sistem na osnovi cryoterapije, ki deluje pri temperaturi nekje med 15 in -10 ̊C, pri katerem je optimalno delovanje pri 8˚.

Pri tej temperaturi prodremo do hipoderme- to je tista plast kože kjer se nahajajo maščobne celice. Če pa želimo da naprava deluje neposredno na maščobne celice, bomo uporabili napravo tako, da bo dosegla temperaturo -8/-10 ̊C. Med sejo, na nadzorovan način, s termostatom naprava Cryo 21 zniža temperaturo ročaja. Pri uporabi na koži, ročaj povzroča hlajenje kože same in postopek apoptoze se začne.

Učinki Cryo tretmaja so vidni že po prvi uporabi, še bolj očitni pa postanejo, če jih kombiniramo s podpornimi tretmaji. Klinične študije dokazujejo, da ostajajo rezultati tretmaja vidni vsaj do  24 mesecev. Tretma  je neboleč in se lahko uporablja za vse tipe kože, tudi poleti.

Z napravo Cryo21 izvajamo kriolipolizo in krioterapijo, s katero na povsem naraven način oblikujemo telo. Trdovratna maščoba in celulit postanejo preteklost, koža pa ponovno čvrsta in napeta in samozavest postane ponovno vaša spremljevalka. 

Pri negi obraza s Cryo21, ki deluje pomočjo hlajenja, lahko izbiramo med različnimi programi in sicer za osvežitev, pomladitev, odpravljanje podočnjakov in rdečice, lifting efekt in uspešno odpravljamo t.i. dvojno brado.

cryo21 - 2 terapiji - program maščoba (1)

Programi za izvajanje tretmajev:

Obraz:

 • pomiritev kože
 • učvrstitev kože
 • kuperoza
 • pomlajevanje
 • lifting

Telo:

 • odprava maščobe
 • odprava celulita
 • učvrstitev
 • pomiritev kože
 • pospešitev cirkulacije
 • limfna drenaža
 • venska drenaža…