DATOR d. o. o.

Glavni trg 17 , 2000 Maribor 040 473 328 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Izdelki uporabnika Več

Zaveznik življenjske moči in lepote

Zaveznik življenjske moči in lepote

Kozmetika
Podravska regija

Preberi več

O uporabniku

DATOR d. o. o.
Glavni trg 17 , 2000 Maribor 040 473 328 info@kolagen.si www.kolagengel.si

Kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva pri živalih in sesalcih in predstavlja 30 % vse beljakovinske mase. Je najbolj zastopana beljakovina v telesu ter glavna sestavina vseh telesnih vezi, hrustanca, tkiv, kože, las in nohtov. Kolagen nastaja v našem telesu in že po 25. letu se njegova proizvodnja upočasni, kar se kaže v manj elastični in prožni koži ter nastajanju prvih gub. Kolagen ima vrsto pozitivnih učinkov na kožo, sklepe, lase in nohte ter zobe in dlesni. Učinkuje povsod v telesu, kjer je kolagen potreben in kjer tega primanjkuje. S staranjem se količina kolagena v telesu zmanjšuje, zato proces regeneracije ni več dovolj učinkovit, kar se kaže v oteženem gibanju in s pojavljanjem težav oziroma bolečin v sklepih. Kolagen ojačuje krvne žile in ima pomembno vlogo pri razvoju tkiv in predstavlja vir beljakovin za izgradnjo sklepnega hrustanca.

 Kolagen je zares zelo pomembna strukturna beljakovina, ki koži in drugim telesnim tkivom (koži, kostem, sklepom, hrustancu in drugim vezivnim tkivom) daje obliko in moč. Najdemo jo v vseh vezivnih tkivih, od kože do kosti, prisoten pa je tudi v organih in krvnih žilah. Njegove funkcije v našem telesu so zelo raznolike.

COLLAGEN BEAUTY gel (koža, lasje, nohti)

Gre za prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini ter z okusom pomaranče, ki vsebuje patentirano obliko kolagena (kolagenski peptid), imenovano Verisol®.
Skupaj z naravnim vitaminom C ter folno kislino in drugimi vitamini je Collagen Beauty gel odlično prehransko dopolnilo. Vitamin C pa ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Prednosti Collagen Beauty gela:

  • lepša, bolj elastična in prožna koža
  • opazno povečana vlaženost kože 
  • povrnjen mladosten videz
  • izravnava gub in upočasnitev njihovega nastanka
  • močni in zdravi lasje in nohti

COLLAGEN FIT gel (mobilnost, sklepi, hrustanec)

Gre za prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini ter z okusom limone, ki vsebuje patentirano obliko kolagena (kolagenski peptid) Fortigel®.
Prehransko dopolnilo Collagen Fit gel poleg kolagena Fortigel® vsebuje tudi vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti. Prav tako pa so izdelku dodani še: niacin, pantotenska kislina, folna kislina, biotin, vitamin B6 in vitamin B12.

Collagen Fit gel se priporoča:

  • fizično aktivnim osebam,
  • vrhunskim in rekreativnim športnikom,
  • osebam s povečano telesno težo,
  • vsem, ki obremenjujejo svoje sklepe,
  • vsem, ki imajo bolečine v sklepih.