Tečaj maderoterapije Koper

Wellness
Všečki (0)
5. december 2020
09:00 - 17:30
210,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Lokacija tečaja: Staničev trg 1, 6000 Koper (Obrtno-Podjetniška zbornica Koper)
Cena tečaja: 210 €

V ceno tečaja je všteto: prijavnina, literatura, uporaba valjarjev, masažnih miz in vse druge profesionalne opreme največje kvalitete za izvedbo tečaja, certifikat o opravljenem tečaju ter sveže sadje in prigrizki med odmori.

Med tečajem imate naši tečajniki možnost nakupa profesionalnih valjčkov za maderoterapijo - 190 eur


V ceno tečaja je vštet tudi Vitalov bon za tečaj po izbiri v vrednosti 120€.
ALI prvi modul tečaja športne masaže
ALI "vacuslim 48" + osnove limfne drenaže
ALI "uvod v refleksoterapijo"


Dobite tudi popust 30 € ob nakupu katerekoli nove masažne mize pri nas.
Na koncu tečaja prejmete certifikat in ste vpisani v register voden v Vitalu.

Nekaj o maderoterapiji telesa / anticelulitna terapija


Zagotovo je to najbolj priljubljen tretma pri preoblikovanju telesa zadnjih nekaj let. Vsekakor pa je najbolj celovit pristop h negi telesa na sploh.


Z anatomsko oblikovanimi in premišljeno zasnovanimi valjčki in posebno tehniko izvajanja masaže, dosežemo najmanj tri učinke v enem tretmaju;


  1. Pospešimo lokalno mikrocirkulacijo v podkožju in s tem pospešimo odplavljanje toksinov iz telesa (učinek limfne drenaže).
  2. Razbijemo in razgradimo skupke maščobe in limfne tekočine, polne toksinov v podkožju.
  3. Pospešimo prekrvavitev ter sintezo kolagena ter elastina, ter izboljšamo tonus /napetost kože.


Masaža na splošno, je najbolj učinkovita v boju s celulitom. Prednost Maderoterapije pa je v tem, da smo veliko bolj učinkoviti v krajšem času, kot če bi masažo izvajali ročno.


Tehnika je neinvazivna, prijazna zdravju in brez neželenih stranskih učinkov, če jo izvajamo pravilno.


Komu priporočamo obisk tečaja;


Tečaj priporočamo vsem kozmetikom in maserjem ter posameznikom, ki se pri svojem delu srečujejo z;


  • Telesnimi negami
  • Masažnimi tehnikami za preoblikovanje postave
  • Kozmetičnim, masažnim salonom, SPA in Wellness centrom
  • Vsem, ki bi radi obogatili ponudbo storitev, ali kot konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve v kozmetični dejavnosti


Urša Avsec

Organizator poslovanja v velneški dejavnosti
(lepota in nega telesa, duševni velnes)


»Če želiš  imeti nekaj, česar še nikoli nisi imel, moraš storiti nekaj česar nisi storil še nikoli« (Coco Shanel)

…in tako sem  po dolgih letih dela v marketingu in povsem tehničnih strokah, začela graditi novo življenjsko filozofijo. Čisto od začetka in povsem izen  svojih ustaljenih in strogih okvirjev.

Leta 2008 sem se začela izobraževati na področju duševnega velnesa. Kako okolje vpliva na naš pogled in dejanja, že od prenatalne dobe. Kako nas vedenjski vzorci vodijo h dejanjem, ki pogosto ne rezultirajo tistega, kar si v resnici želimo in potrebujemo. Ravno to spoznanje, me je odločno potisnilo na novo poslovno in življenjsko pot.

Ker pa nič trdnega ne stoji, brez dobrih temeljev , sem leta 2010 začela raziskovati tudi človeško fizično telo – anatomijo, opravila tudi tečaj klasične masaže, ter opravila nacionalno kvalifikacijo poklicni maser. Sledilo je še praktično izobraževanje in nabiranje izkušenj v velnesih doma in tuini.

Leta 2011 sem ustanovila blagovno znamko NegaEzoterika in odprla manjši salon za nego telesa in masaže v Domžalah.

Leta 2012, me je Vital povabil kot del ekipe, kjer sem delovala kot asistentka pri klasični masaži, ter kasneje tudi kot inštruktor velnes masaž ter nege telesa.

Ker verjamem v vseživljenjsko učenje, sem se odločila nadaljevati šolanje kot organizator poslovanja v velneški dejavnosti.

Leta 2015 sem v lepem in mirnem okolju v Ljubljani odprla center za zdravje in dobro počutje, kjer sem našim dosedanjim dejavnostim dodala še solne terapije, ki delujejo pod blagovno znamko Solna Roža Rožna dolina. Zavedam se, da so že zdavnaj minili časi, ko smo odgovornost za svoje zdravje prelagali na ramena zdravstva. Za svoje zdravje smo v prvi vrsti odgovorni sami. S strokovnimi sodelavci v centru se trudimo, da vam ponudimo čim več različnih oblik preventive in vzgoje za zdravje.

Del tega znanja v sodelovanju z Vitalom želim predati tudi vam, dragi tečajniki. Moj osnovni cilj ter želja je povezati telo in dušo v homogeno celoto. Vam predati znanje, katerega črpam iz bogatih izkušenj, ki sem si jih nabrala v teh letih mojega raziskovanja, izobraževanj ter poslovanja.

Vsak korak je nov začetek, vsak začetek je nov korak.

Z vami in za vas

Urša Avsec


Tečaj maderoterapije Koper

5. december, 2020
09:00 - 17:30
210,00 €