Tečaj Vacuslim 48

Fizioterapija
Všečki (0)
16. februar 2019
09:00 - 14:00
Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
80,00 €
Za vse naše tečajnike, ki so se udeležili NPK tečaja (klasična masaža, refleksoterapija, medicinska pedikura) ALI tečaja maderoterapije je izobraževanje BREZPLAČNO.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Zaradi velikega povpraševanja smo pripravili strokovno izobraževanje za bodoče izvajalce VACUSLIM 48 terapije, ki je ravno zaradi izredne učinkovitosti na področju profesionalnega oblikovanja telesa izredno iskana med strankami.

 VacuSlim 48 je letošnja novost, ki je presegla vsa pričakovanja in polni termine zaradi svojih edinstvenih rezultatov, saj ponuja izgubo pol kilograma v samo pol ure in do kar 20 izgubljenih centimetrov že v eni sami terapiji.

Vakuum in aktivne sestavine iz kreme RAZBIJAJO MAŠČOBO z ekstremno hitrostjo, kar omogoča, da vas stranke že po prvi terapiji zapustijo samozavestne, z bolj napetim trebuhom, lepšimi nogami ter bolj čvrsto zadnjico.

Ponudite tudi vi vašim strankam nov razlog za obisk pri vas :

➔    Vidno zmanjšanje obsega in teže že po prvi terapiji.

➔    Izboljšanje izgleda in tonusa kože.

➔    Izločanje odvečne tekočine in rezstrupljanje.

➔    Povečana presnova- pospešen razkroj maščobe v telesu.

➔    Vakuum nudi efekt savne in vakumske presoterapije (učinek limfne drenaže).

➔    Terapijo lahka nudijo in jo izvajajo različni strokovnjaki za telo (kozmetiki, maserji, fizioterapevti).

➔    Metoda Vacuslim 48 se lahko uporabi kot samostojna terapija ali pa se za še večji učinek kombinira z drugimi terapijami, ki učinkujejo v boju s celulitom in pri hujšanju (uporaba krem, kavitacije, radiofrekvence, električne stimulacije, maderoterapije in anticelulitnih ročnih masaž)

➔    Učinek terapije na oblikovanje telesa se nadgrajuje še 48 ur po opravljenem tretmaju.

VacuSlim 48 je 100% varen in zanesljiv, brez stranskih učinkov.

DELUJE IN REZULTAT JE VIDEN TAKOJ!

Naj vaše stranke izgubljajo centimetre in kilograme v udobju vašega salona.

PROGRAM TEČAJA

Brez teorije ne gre, zato bomo najprej spoznali namen tretmaja Vacuslim 48, za nas pomembne osnove telesne zgradbe in principe delovanja tretmaja. 
Sledi praktični del, približno 2/3 skupnega časa - tečajniki izvajajo tretma en na drugem.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Za prijavo oz. potrditev prijave pokličite na 041 898 789 ali pošljite sporočilo na info@vit.si 

  • Cena tečaja je 80 €, Za vse naše tečajnike, ki so se udeležili NPK tečaja (klasična masaža, refleksoterapija, medicinska pedikura) ALI tečaja maderoterapije je izobraževanje BREZPLAČNO.
  • Cena vključuje udeležbo, gradiva, prigrizke ter napitke med odmori.
  • Zaželeno je znanje klasične masaže po programu Kataloga standardov.
  • Mesto na tečaju si zagotovite s predhodnim vplačilom 80€.
    Znesek lahko vplačate na TRR: Vital masaže d.o.o., Tržaška 132, 1000 Ljubljana, št. SI56 0205 3026 2035 017.
O INŠTRUKTORJU TEČAJA

Zdenka Bučar

NPK maserka

Svetovanje o zdravi in uravnoteženi prehrani

Po končanem izobraževanju za gostinskega tehnika, sem se zaposlila v UKC Ljubljana, v Službi bolniške prehrane - programsko dietetski oddelek, kjer delam od leta 1983 kot dietni tehnik. Leta 2012 sem opravila NPK maser, tako da imam dolgoletne izkušnje z masažami. Storitve izvajam v svojem salonu Masaže bogastvo zdravja http://www.masaze-ljubljana.si/ .

Osrečuje in izpolnjuje me delo z ljudmi. Rada pripomorem k njihovemu dobremu počutju, ohranjanju zdravja ter lepote, tako zunanje kot notranje. Ravno zato sem se odločila, da združim svoje dolgoletne izkušnje in znanje o zdravi in uravnoteženi prehrani, z novo pridobljenimi znanji o masažah.Svoje znanje sem nadgrajevala z različnimi tečaji (ročna limfna drenaža, klasična švedska masaža, anticelulitna masaža,tuina-kitajska masaža,access bars,kineziotaping,maderoterapija).S kombiniranjem teh znanj tako pripomorem k skrbi za zdrav življenski slog posameznika. Vendar pa se je potrebno zavedati, da smo mi sami tisti, ki skrbimo za splošno dobro počutje organizma ter tako ohranjamo Bogastvo Zdravja.

 Vse se začne s prvim korakom – kitajska modrost.

Naredimo prvi korak v bolj zdravo in prijetno življenje!

Tečaj Vacuslim 48

16. februar, 2019
09:00 - 14:00
80,00 €
Za vse naše tečajnike, ki so se udeležili NPK tečaja (klasična masaža, refleksoterapija, medicinska pedikura) ALI tečaja maderoterapije je izobraževanje BREZPLAČNO.